FİYASKO!

Trabzonspor taraftarı tarihi fırsatın kaçmasına ağlıyor 

“ZAFER İNANANLARINDIR” dediler ama Trabzonspor’da ne yönetim ne teknik ekip ne de futbolcular şampiyonluğa inandı Trabzonspor camiası şokta…

Süper Lig’de 36 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek için kenetlenen Trabzonspor camiası, son haftalarda alınan yüz kızartıcı sonuçlar ile yıkıldı. Devre arasında Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından süreci iyi yönetemeyen ve şampiyonluk potasında olan takımı tecrübesiz Hüseyin Çimşir’e emanet eden bordo-mavili yönetim, bu hamlesi ile şaşkınlık yaratmıştı. Adeta şampiyonluğa inanmayan ve “Bu sezonu böyle geçirelim” düşüncesinde olan bordo-mavili yönetimin bu kararının bedeli şampiyonluk oldu.

Göreve gelir gelmez, “Bu hikayeni sonunu güzel bitirmek istiyoruz” diyen Çimşir, kendisine ön yargılı olanlara da, “Benim potansiyelimi bilmiyorlar. Antrenör potansiyelimi bilmedikleri zaman veya bilip de ‘Yapamaz, başaramaz’ demek ön yargıdır. Bu ön yargıyı kırmak da kolay bir iş değildir. Bunun için öncelikle başarılı olmam gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Çimşir, yönetimin yanlış hamlesinin ardından şampiyonluğa giden yolda bordo-mavili takımın en zayıf halkası oldu. Takımı sevk ve idarede yetersiz kalan, kadro ve oyuncu değişikliklerinde kalıplaşmış bir düzeni benimseyen Çimşir, Denizlispor maçının ardından da “Beceremedim” diyerek yönetimin tercihinin yanlışlığını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Sahada mücadele eden futbolcu kadrosu ise taraftar kadar inançlı olamadı. Alanya, Ankaragücü, Antalya ve Denizlispor maçlarında bir duruş ve reaksiyon gösteremeyen bordo-mavili oyuncular da adeta şampiyonluk beklentilerinin altında kaldı. Hem yönetimin hem de teknik ekibin süreci yönetmekteki yetersizliği Trabzonspor’un şampiyonluğuna mal olurken, kaçan tarihi fırsat camiada şok etkisi yarattı. Trabzonspor’un masada ki sahadaki yetersizliği son 2 hafta öncesinde Başakşehir’i şampiyonluk yarışında adeta rakipsiz bırakırken ortadaki bu fiyaskonun nasıl sonuçlar doğuracağı ise merakla bekleniyor.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporTeknikÇimşir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105