Galatasaray - Trabzonspor maçında gelenek bozulmadı

Büyük maçların yıldızı Trabzonspor, İstanbul’da yine parladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı son 13 maçta sadece bir kez kaybeden Fırtına dünde Aslan'ı 3-1'le geçti. Alanya ve Ankaragücü beraberlikleriyle ağır yaraalan Bordo-Mavililer şampiyonluk yolunda büyük moral kazandı.

Büyük maçların, büyük takımı Trabzonspor...Geçen sezondan bu yana ezeli rakipleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 13 kez kozlarını paylaşan Bordo-Mavililer bu süreçte sadece bir yenilgi almıştı. Kalan karşılaşmalarda 7 galibiyet ve 5 beraberlik yaşayan Trabzonspor oldukça iyi bir grafik çizmişti. Alanya ve Ankaragücü beraberlikleri ile zirve yolunda ağır yaralanan Karadeniz devi yine ezeli rakibine patladı!

Hedef artık 4'te 4

Sosa ve Novak'ın golleri ile 3-1 kazanan Fırtına iddiasını bir kez daha gösterirken, dev maç geleneğini de devam ettirdi. Şampiyonluk yolunda da çok önemli bir engeli kayıpsız aşmayı başaran Bordo-Mavililer, lider Başakşehir'i takibini sürdürdü. Fırtına'da hedef Antalya, Denizli, Konya ve Kayseri maçlarını kazanmak ve Başakşehir'in puan kaybını beklemek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105