İBRE KONE'YE DÖNDÜ

Pazartesi günü kamp için Slovenya’ya gidecek olan Trabzonspor transferde adeta sessiz film oynanıyor. Transfer sezonunun açılmasıyla yurt içi ve yurt dışından bir çok oyuncuyu takibe alıp bazıları ile temasa geçen ancak hiçbirisinde netice alamayan bordo-mavililerde şimdi öncelik stoper mevkiine yapılacak takviye. Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer stoper mevkiine iki oyuncu baktıklarını ancak henüz bu konuda net bir gelişme olmadığını belirtirken, “Biz de oyuncular kampa dahil olsun isterdik. Ancak şartlar ve oyuncuların durumu buna izin vermedi” dedi.

FORVET ŞU AN GÜNDEMDE YOK

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Trabzonspor’un şu anda gündeminde bir forvet oyuncu arayışı olmadığının altını çizerken,  “Forvet oyuncu konusunda bir önceliğimiz de, arayışımız da yok” diye konuştu. Sümer şartlar gerçekleştiği takdirde kampın en geç ilk haftasında temasların sürdürüldüğü defans oyuncularından en az birisinin kampa dahil edilmeye çalışılacağını kaydetti.

BAKARY KONE’YE YOĞUNLAŞTILAR

Trabzonspor’un daha önce her konuda anlaştığı Fransız defans oyuncusu Bakary Kone’nin şartları konusunda bonservisini elinde bulunduran Malaga ile temaslara başladığı öğrenildi. Malaga ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kone’nin takımdan ayrılmaya sıcak bakması nedeniyle bordo-mavili kurmaylar da bu transferin üzerine yoğunlaştığı öğrenildi. 1.88 boyunda ve 30 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu, 5 yıl Lyon’da forma giyindikten sonra geçtiğimiz yıl da Strasbourg formasını terletmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.