İleride dinlenmiş olarak kal…

Trabzonspor efsanesi Serdar Bali, Abdülkadir Ömür’e hem övgü yağdırdı hem de nasihatte bulundu

ORTA SAHADAN GERİ GELME!

Trabzonspor efsanelerinden Serdar Bali, bordo-mavili ekibin süper yıldızı Abdülkadir Ömür’e daha etkili olması için nasihatlerde bulundu. Youtube’de Haldun Domaç’a konuşan Bali, Abdülkadir Ömür’ü çok beğendiğini ama yanlış oynadığını söyledi. Genç oyuncunun orta sahadan geri gelmemesi gerektiğini söyleyen Bali, “Orta sahadan geriye gelmeyip, ileride dinlenmiş olarak kalması onu ceza sahası içinde çok daha etkin hale getirecektir” dedi. Savunmaya kadar gelip top sürerek rakip sahaya kadar gitmesinin onu tarihe geçirmeyeceğini de söyleyen Bali, “Messi’yi iyi takip etmesi lazım. Abdülkadir’in kısa mesafede patlamasına kimse yetişemiyor. Ani çabuk dönüşleri çok iyi. Bu şekilde oynarsa çok gol atar. Top sürmemesi tarihe geçirmez onu. Ben mesela 20-25 gol attım ama 200 tane gol attırdım. Gol attıranı saymıyorlar. Gol atana bakıyorlar. Çünkü vahşi bir hayatta yaşıyoruz” diye konuştu.

Sosa’nın aldığı parayı anasının ak sütü gibi hak ettiğini de söyleyen Bali, “Sosa’nın futbolunu herkes çok beğenir ama ben çok ben. Ancak delikanlılığı, abiliği, genç futbolcuya bir profesyonelin nasıl olması gerektiğini gösteren iyi bir insan. Aldığı para anasının ak sütü gibi helaldir. Benim için çok abartıldığı kadar büyük bir futbolcu değil. Vasatın üstünde iyi bir futbolcu. Nwakaeme ondan daha çok netice alıyor mesela. Ama Sosa gibi futbolcuların bu takımda olması güzel” dedi. Hüseyin’in sağ bekte oyması gerektiğini de söyleyen Bali, “Hüseyin futbola sağ bekte başladı. Stoper oynuyor, iyi de oynuyor ama santraforlar ayakta dururken zaten 1.90 boyundalar. Hüseyin çabukluğu ile iyi işler yapıyor ama santraforların arasında eziliyor. Sağ bekte oynarsan 10 yıl daha Trabzonspor’da olur. Trabzonspor da oyuncu değiştireceği zaman onu stopere kaydırıp yine kullanabilir. Trabzonspor zaten kalede de sıkıntı çekmiyor. Önlerinde Parmak ve Ömür gibi iyi adamlar da var ileriye dönük” ifadelerini kullandı.

Trabzon da yönetim de çok iyi!

Serdar Bali, hem yönetimin hem de Trabzonspor’un iyi yolda olduğunun da altını çizerken, “Trabzonspor’un parasını sanki kendi paraları gibi harcıyorlar. Geçmişte böyle değildi” dedi. Bali, Trabzonspor’un bu sezon çok iyi gittiğini de belirtirken, “Trabzonspor için hakem düdüğü çalmadan kimse ‘mağlup oldu’ diyemiyor. Bir şey oluyor golü atıyor. Trabzonspor mağlubiyeti kabul etmiyor. Bunu İstanbul’daki Başakşehir maçında gördük. Derbi maçlarında da iyi oynuyor ve iyi bir kadro yakaladı” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSosaömür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.