Kaptan dediğin böyle olur!

Sorumluluğu ile alkış alan Jose Sosa, yeni sezonda da Trabzonspor’un en önemli silahlarından olacak.

Geçmiş dönemlerde yabancı oyunculardan çok çeken, hazırlık kamplarına sürekli geç katılan, zaman zaman da bu oyuncular için noter tespiti yaptıran bordo-mavililerde yeni sezona sorunsuz başladı. Trabzonspor’da Onur ve Burak’ın takımdan ayrılmasının ardından kaptanlık görevine getirilen Arjantinli oyuncu Jose Sosa, bordo-mavili takımın çalışmalara başladığı ilk gün arkadaşlarının yanında olurken, diğer yabancı oyuncular Pereire, Nwakaeme, Hosseini gibi isimler de ilk çalışmada hazır bulundular.

Trabzonspor’da kaptanlığa getirilmesinin ardından daha pozitif bir tavır ortaya koyan ve performansını da her geçen gün arttıran Sosa, çalışmaların ilk gününde hazır bulunarak, “Kaptan dediğin böyle olur” dedirtti. 34 yaşındaki futbolcu Ünal Karaman'ın göreve gelmesinin ardından daha fazla sorumluluk almaya başlarken, taraftarlar tarafından da hem saha içi hem de saha içi davranışları alkışlanıyor. Arjantinli oyuncu geçtiğimiz sezon 29 lig maçında 5 gol ve 4 asistlik performansıyla da bordo-mavili takıma önemli katkıda bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.