Kupa aşkına Trabzon

Bordo-mavililer, çeyrek final ilk maçında Ümraniye ile karşı karşıya geliyor

Trabzonspor kupa mesaisinde... Süper Lig’de ikinci yarıdaki ilk galibiyetini Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederek alan Trabzonspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Ümraniyespor ile karşı karşıya geliyor. Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Zorlu mücadele öncesinde bordo-mavililerdeki tek hedef rövanş maçı için avantajlı bir skor ile sahadan ayrılmak.

Hem kupada hem de ligde zorlu bir sürece giren Trabzonspor’da Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Filip Novak ve Uğurcan Çakır'ın yarı sıra sakatlıktan yeni çıkan ancak henüz hazır seviyeye gelmeyen Sosa forma giyemeyecek. Trabzonspor Kaptanı Yusuf Yazıcı, yoğun bir maç temposunun içine gerdiklerini belirtirken, “Kupada final oynamak ve kupayı kaldırmak istiyoruz. Bunun için de Ümraniye karşısında kazanıp rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporKupaAnkaragücü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.