Ne oldu size böyle?

Bordo-mavililerin başarılı iki oyuncusu kayıplarda.Trabzonspor’un bu sezon performansıyla gençlere taş çıkartan ismi Sosa ile takıma yaptığı katkıyla büyük beğeni toplayan Nijeryalı oyuncusu Nwakaeme Denizli karşısında adeta yokları oynadı. Sahadaki görüntüleri ile büyük hayal kırıklığı yaratan iki oyuncunun performansı taraftarlara, “Ne oldu size böyle” dedirtti. Arjantinli oyuncu Sosa özellikle ikili mücadelelerde yaşadığı top kayıpları ile dikkat çekerken orta sahada yaşanan boşluklarda ise gözler oyuncuyu aradı. Spor otoriteleri Sosa’nın karşılaşmada isteksiz bir görüntü sergilediğini belirtirken, “Sosa’da bir gariplik var, acaba sözleşme üzerine bir anlaşmazlık mı yaşadı. Çok isteksiz ve Sosa böyle devam ederse Trabzonspor’un maç kazanması çok zor” yorumunu yaptılar.

NWAKAEME’DEKİ DÜŞÜŞ

Trabzonspor’a geldiği sezon adeta fırtına gibi esen Nijeryalı oyuncu Nwakaeme’nin o günlerinden ise adeta eser yok. Son 4 haftadır forma giyindiği karşılaşmalarda kötü bir performans sergileyen Nwakaeme de eleştirilerden nasibini aldı. Oyuncuda yaşanan düşüşe rağmen Karaman’ın oyuncu değişikliği tercihinde Nwakaeme’yi düşünmemesi de taraftarların en çok eleştirdiği konulardan birisi oldu.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSosaNijeryaBordo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.