ÖDÜL TAM 61 BİN TL

Ortahisar Belediye Meclisinin kasım ayı toplantılarının üçüncü birleşimi gerçekleştirildi. Birleşimde Trabzonspor ile Ortahisar Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği “Trabzonspor Marşı Beste Yarışması" müzakere edilerek yarışma ödülleriyle jüri üyeleri belirlendi.

YARIŞMADA TOPLAMDA 61 BİN TL ÖDÜL VERİLECEK

Trabzonspor ile Ortahisar Belediyesinin ortaklaşa olarak Trabzonspor sevgisinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için düzenlenen “Trabzonspor Marşı Beste Yarışması"nda verilecek olan ödüller Ortahisar Belediye Meclisinin kasım ayı toplantılarının üçüncü birleşiminde karara bağlandı. Buna göre daha önce birinciye 30 bin, kinciye 15 bin ve üçüncüye 8 bin ve 3’er adet olarak 2 bin TL’den açıklanan mansiyon ödüllerinde değişikliğe gidildi. Mevcut haliyle 59 bin TL olan toplam ödül miktarı üçüncülük ödülünün 10 bin TL’ye çekilmesiyle 61 bin TL’ye ulaştı.

JÜRİ ÜYELERİ DUYURULDU

Ortahisar Belediye Meclisinin kasım ayı toplantılarının üçüncü birleşiminde “Trabzonspor Marşı Beste Yarışması"nın jüri üyeleri de belirlendi. Buna göre daha önce Ortahisar Belediyesi tarafından belirlenen 10 kişilik jüri heyetine ek olarak belediye meclisinde grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti gruplarından da birer meclis üyesi jüride hem partilerini hem de belediye meclisini temsil edecek. Beste yarışmasının jürisinde ise şu isimler yer alıyor: “Saadettin Önsel, Mustafa Güler, Emine Yıldız, Melek Özcan, İhsan Eyüpoğlu, Cevat Ocak, Süleyman Atal, Özlem Aydın, Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Ulaş Özdemir, Mahir Pak, Ömer Sağıroğlu, Nusret Onur, Ömer Dayı, Ayşe Kabadayı ve Berrin Erkuloğlu.”

YARIŞMA FİNALİ 16 OCAK’TA

Başvuruları 25 Kasım-16 Aralık arasında Ortahisar Belediyesinin Trabzon Tarih Müzesine yapılacak. Yarışmanın finali ise 16 Ocak 2020'de Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde saat 18.00'de taraftar gruplarının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.