Oumar Niasse’de son raunt!

Trabzonspor Everton'a son teklifini yapacak...

Caleb Ekuban ve Alexander Sörloth'un yanına bir golcü daha eklemek isteyen Trabzonspor, İngilizler’e son bir teklif daha yapacak...Yönetimin kısa bir süre içinde 29 yaşındaki yıldız oyuncunun transferini bitirmesi bekleniyor.

Trabzon Oumar Niasse'den vazgeçemiyor... Bordo-Mavililer, Caleb Ekuban ve Alexander Sörloth'un yanına bir golcü daha transfer etmekte kararlı... Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda harekete geçen Bordo- Mavililer, Niasse için Everton'a yeni bir teklif yapacak.

NIASSE DE GELMEK İSTİYOR
İngiliz ekibinin yöneticileriyle bir araya gelecek Trabzonspor Yönetimi'nin birkaç gün içinde transferi bitirmesi bekleniyor. 29 yaşındaki golcü deTrabzopsnpor'a gelmeye sıcak bakıyor.

EVERTON KOLAYLIK YAPACAK
Everton'da mutsuz olan Oumar Niasse'nin kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Everton da onun gidişi için kolaylık yapacak.

SÜPER LİG'DE 12 GOLÜ VAR
Kariyerinde 165 maça çıkan Senegalli golcü, 58 kez fileleri havalandırdı. 27 kez de asist yaptı. Niasse, Süper Lig'de 34 maçta 12 gol attı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.