OYNAMADAN KAZANIYOR

Ligde son 4 haftada 10 puan alan Bordo-Mavililerde yönetimin kadro dışı bıraktığı tecrübeli oyuncu, toplam 2.9 milyon TL’yi cebine indirdi. Sosyal medyada ise “Oh ne ala. Siz atın Burak kazansın” yorumları yapıldı

Trabzonspor'da eski başkan Muharrem Usta’nın transfer etmek için skandal sözleşme imzaladığı Burak Yılmaz, puan başına da 12 bin 500 Euro prim alıyordu. Burak Yılmaz’ın kadro dışı kalmasından sonraTrabzonspor 10 puan topladı. Bununla birlikte de golcü oyuncu 125 bin Euro almaya hak kazandı.

Öte yandan Burak Yılmaz garanti ücretinden de 355 bin Euro olmak üzere toplam 480 bin Euro (2.9 milyon TL) kazanç elde etti. Kısacası hem takımın son aldığı 10 puanda katkısı olmadı hem de yaklaşık 3 milyon TL’yi yatarak cebine indirdi. Bordo-Mavili taraftar da bunun üzerine sosyal medyadan, “Oh ne güzel iş. Burak’ınki siz puan alın ben paraları cebe atayım anlayışı” yorumlarında bulundular.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporBurak Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.