Panathinaikos'tan Türkiye'yi ayağa kaldıracak hamle geldi

Panathinaikos'tan Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynayacak hamle! Fatih Terim'e 'yapmayın, etmeyin' çağrısı yapılmaya başlandıFatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos'tan Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir hamle geldi. Söz konusu hamlenin ardından Fatih Terim'e 'yapmayın, etmeyin' çağrıları yapılmaya başlandı.

Foto - Panathinaikos'tan Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynayacak hamle! Fatih Terim'e 'yapmayın, etmeyin' çağrısı yapılmaya başlandı

Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada attığı golün ardından gol sevincinde İsrail propagandası yaptığı sebebiyle kadro dışı bırakılan ve ülkesine gönderilen Sagiv Jehezkel için dikkat çekecek bir iddia ortaya atıldı.

Foto - Panathinaikos'tan Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynayacak hamle! Fatih Terim'e 'yapmayın, etmeyin' çağrısı yapılmaya başlandı

Ynet’in haberine göre, Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, İsrailli futbolcuya resmi teklifini sundu.ABD’den de tekliflerin geldiği Jehezkel için Yunan temsilcisinin 500 bin Euro’luk bir teklif verdiği öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.