Patron Sümer!

Trabzonspor’da futbolun patronu Özkan Sümer. Ağaoğlu yönetimin yeni dönemde Futbol Direktörü olarak anlaştığı eski Başkan ve Teknik Direktör Özkan Sümer, göreve başladı. Futbol yapılanmasından tek sorumlu olarak göreve getirilen Sümer, tüm idari ve teknik yapılanmadan sorumlu olacak. Sümer, Rıza Çalımbay ile devam edip etmeme, edilmeyecekse yeni isimin kim olacağı yönünde karar verici yetkisi bulunuyor. Bunun yanında Sümer’e alt yapı da bağlı olacak.

Sümer’in teknik adam konusunda sezon sonu karar verilmesinin ardından yeni hoca ile transferde yol haritasını belirleyecek. Sümer’in özellikle alt yapının başına üst düzey bir teknik adam getirerek Trabzonspor’un bu yönde yeni bir yapılanmaya gitmesini sağlamayı düşündüğü belirtildi. Sümer’in Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile görüşmesi sonrası işbaşı yaparken, maaş almayacağı, gönüllü olarak Trabzonspor’a hizmet edeceği ifade edildi

Anahtar Kelimeler:
Patron Sümer!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.