Paul Onuachu Trabzonspor'da kalacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etti. Bordo mavililerde hat-trick yapan Paul Onuachu maçın ardından geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Paul Onuachu: "İlk yarı en iyi performansımızı gösteremedik. Biraz pasif kaldık, oynamamamız gereken pasları oynadık ama biz büyük bir takımız. Devre arasında hocamız bize öz güven verdi. İkinci yarı sakin bir şekilde oynamamız gereken oyunu oynadık. İlk yarı 'Bu iş bitti' diye düşünebilirdik ama bunu yapmadık, takım halinde bu geri dönüşe imza attık.Uzun süren sakatlığın ardından dönmek ve böyle bir performans vermek çok kolay değil. Kolumdaki sakatlığın %100 iyileşmemiş olması nedeniyle ilk yarı özelinde top kayıpları da yaptım ama tecrübeli bir oyuncuysanız ve oyunu okuyabiliyorsanız doğru pozisyon alıp doğru işler yapabiliyorsunuz."

Sözleşme sorusuna yanıt veren Onuachu, "Bu soru için vereceğim cevap her zaman için burada mutluyum. Kararı kulübüm verecek" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.