Rakiplerine Diz Çöktürdü

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'ı evinde 4-1 yendi ve üç hafta sonra galibiyeti hatırladı!

Bordo-mavililer, Ünal Karaman yönetiminde iç sahada oynadığı derbileri kazanma serisini de sürdürdü! Göreve 2018-19'da gelen Ünal Karaman, ilk sezonunda iç sahada oynadığı tüm derbilerden 3 puanla ayrıldı. Galatasaray'ı 4-0, Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Trabzonspor, Beşiktaş'ı da 2-1 mağlup etmişti. Bordo-mavililer bu sonuçla Beşiktaş'a karşı 6 maçlık galibiyet hasretine de son vermişti. Bordo-mavililer ayrıca Fenerbahçe derbisi zaferiyle de 8 yıllık özleme nokta koymuştu.Trabzonspor, Beşiktaş'ı bu sezon evinde de 4-1 mağlup ederek iç sahada oynadığı derbilerdeki galibiyet hasretine devam etti. Bordo-mavililer 1 Aralık 2019'da Galatasaray, 2 Şubat 2020'de de Fenerbahçe ile karşılaşacak.
12 GOL ATIP 3 GOL YEDİLER!
Trabzonspor, Karaman yönetiminde iç sahada oynadığı derbilerde rakip fileleri tam 12 kez havalandırdı! Bordo-mavililer rakiplerinden sadece 3 gol yedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.