Rodallega'nın ırkçılık yapıyor dediği kayış konuştu

"Pozisyonun başına bakarsanız ikili mücadele içindeydik. Beni itti. Ben de 'Maç 3, 4 oldu gerek yok' dedim Rodallega'ya. Kendi aramızda söyler, kızarız öyle sözler olur ya. Ben de her maçta olduğu gibi karşı karşıya geldim ne diyorsun sen gibilerinden. Bana kafa attı. Kırmızı kart gördü. Hakemin yanına geldi, sonra bana İngilizce küfür etti. Ben de İngilizce bilmiyorum ve ne diyorsun sen dedim. Kalktım ben de serzenişte bulundum. Kesinlikle ırkçı bir söylemde bulunmadım. Bu, Rodallega'ya yakışmadı. Trabzonsporcamiasına yakışmadı. Elhamdülillah Müslümanım, bizim dinimizde de böyle bir şey yok.. Bu iftira karşısında dava açacağım. 

"ONUNLA MAHŞERDE HESAPLAŞACAĞIM"
Rodallega kendisini kurtarmak istiyor. Trabzonspor forması altında bana eziyet edemez. Mahşerde hesaplaşacağım onunla. Eğer Rodallega'ya ırkçı söylemde bulunduysam yarın güneşi görmeyeyim. "Sosyal medyadan bana küfür ediyorlar. Irkçı ifadeler kullanmadığım halde. Ben bunları kaldırabilecek insan değilim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.