Şampiyonluk ateşi yaksın bu ‘şehir’i!

Şampiyonluk ateşi yaksın bu ‘şehir’i! İşte muhtemel 11

Trabzonspor, ikinci yarının perdesini ‘final gibi’ Başakşehir maçıyla açıyor

Devreyi zirvede kapatıp şampiyonluk için umutlanan bordo-mavililer, lider Başakşehir ile Akyazı’da kapışıyor. Trabzon kazanırsa, şampiyonluk ateşi şehri iyiden iyiye saracak..Bunun için kazanacağız

FİNAL GİBİ MAÇ

Trabzon, Başakşehir ile kapışıyor. Ligin ilk yarısını zirvede kapatan bordo-mavililer, ikinci yarının perdesini lider Başakşehir ile Akyazı’da şampiyonluk yolunda ‘final gibi’ bir maç ile açıyor. Başakşehir ile arasında 6 puanlık fark bulunan Trabzonspor, bu maçı kazanırsa hem rakibine iyice yaklaşacak hem de camiası yıllar sonra yeniden şampiyonluk ateşi iyiden iyiye hissetmeye başlayacak. İşte her anlamda final gibi bir maç Trabzon için..

RUHUMUZ VAR YA

Transfer yasağı nedeniyle devre arası eksik bölgelerini güçlendiremeyecek olan Trabzonspor, yine de takım olma kimliğine ve uzun süre sonra yakaladığı ‘Trabzon ruhu’ ile şampiyonluğun en güçlü adayı Başakşehir’i yıkıp 2019’a bambaşka umutlar ile açmak istiyor. Taraftar tribünde güç verecek, Karaman ve öğrencileri de sahada Başakşehir’i yakacak. İşte o zaman Trabzon için şampiyonluğa olan inanç bir kat daha artacak. Bu şehir bunu özledi be Trabzon..Yak Başak’şehir’i de havamızı bulalım Trabzon.

HAKEM: Halil Umut MELER

YAYIN: beINSPORTS

STAD: Medical Park

SAAT: 19.00

TRABZONSPOR

Uğurcan

Pereira

Hüseyin T.

Toure

Novak

K.Ahmet

Yusuf

Abdülkadir

Nwakaeme

Ekuban

Rodallega

BAŞAKŞEHİR

Mert

Gael Clichy   

Serdar Taşçı

Caiçara   

Edin Visca  

Mossoro

İrfan Can Kahveci   

Mahmut Tekdemir

Gökhan İnler   

Robinho

Napoleoni

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporBaşakşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.