Şenol Güneş adının silinmesini istiyor...

Trabzonspor taraftarı Şenol Güneş adının silinmesini istiyor

Trabzonspor taraftarları, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin isminin değiştirilmesi için kampanya başlattı.Bordo mavili taraftarlar Şenol Güneş isminin Akyazı stadından kaldırılması için Twitter üzerinde hashtag açıp  kampanya başlattı.Beşiktaş’ta bugün Burak Yılmaz transferinin ardından bordo mavili taraftarların Şenol Güneş’in bu transferde ısrarcı olduğundan dolayı kendisine öfke kustular.

Bordo mavili taraftarların başlattığı kampanyadaki açıklama şöyle;

‘’Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a geldiği günden beri, efsane dediğimiz ve Stadımızın ismini alan Şenol Güneş oyuncunun aklını çelmeye çalıştı ve sonunda başardı. Buradan Trabzonspor yönetimine çağrımızdır, ŞENOL GÜNEŞ'in ismi Stadımızdan silinsin. Bize AVNİ AKER yeter..’’dendi.

Bu açıklama sosyal medyada birçok Trabzonspor taraftarı tarafından destek görürken, bu kampanyaya da Trabzonspor yönetiminin destek vermelerini beklediklerini söylediler.

Öte yandan Bazı Trabzonspor taraftar dernekleri Hüseyin Avni Aker stadyumunun önünde Şenol Güneş'in aleyhinde tezahüratta bulundular.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonsporşenol Güneş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.