Trabzonspor'a flaş teklif!

Ara transferdöneminin açılmasıyla hareketlilik tam gaz devam ediyor... Başta İngiltere Premier Lig  takımlarının olmak üzere Avrupa'nın dev kulüplerinin gözü Uğurcan Çakır'ın üzerinde. Trabzonspor'un kesinlikle satmayı düşünmediği Uğurcan Çakır için, Premier Lig lideri Liverpool flaş bir teklife hazırlanıyor. Sport Radio'nun haberine göre Liverpool bu kapsamda Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için Karius'un da içinde yer aldığı bir teklif sundu.Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Avrupa'nın dev kulüplerinin gözü Trabzonspor'a çevrildi. Başta İngiltere Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği, Fırtına'nın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için Liverpool'un yeniden devreye girdiği iddia edildi.

KARIUS TEKLİFİ
Premier Lig devi, Trabzonspor'a Uğurcan Çakır'ın bonservisi karşılığında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Loris Karius'u teklif etti. Liverpool, Loris Karius'un dışında 10 milyon Euro'ya yakın bir bonservis de önerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.