Trabzonspor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Adana Demirspor'u konuk edecek. Trabzonspor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Adana Demirspor'u ağırlayacak.Hatayspor galibiyetiyle 4 maçlık mağlubiyet serisine son veren ve Pendikspor deplasmanından da 3 puanla dönen Trabzonspor, Adana Demrispor karşısında da kazanarak seri yakalamak istiyor.

Trabzonspor ile Adana Demirspor arasında 25 Şubat Pazar günü oynanacak olan müsabaka 16.00'da başlayacak.Bordo mavililerin Adana Demirspor'u konuk edeceği mücadele Bein Sports 1 ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

İki ekip arasındaki 49. randevu

Trabzonspor, Adana Demirspor ile daha önce 48 kez karşı karşıya geldi. Fırtına, söz konusu maçlarda 25 galibiyet ve 14 beraberlik alırken, 9 kez de sahadan mağlup ayrıldı.Öte yandan Trabzon'da oynana müsabakalarda ise Trabzonspor, rakibine karşı 17 galibiyet 6 beraberlik alırken hiç mağlup olmadı.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.