Trabzonspor'da Davy Klaassen sesleri! Yönetim harekete geçti

Devre arası transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor'da gözler orta saha hattına çevrildi. Abdullah Avcı'nın isteği üzerine harekete geçen yönetim, Inter'in yıldız ismini kadroya dahil etmek istiyor. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olacak.

Zorlu deplasmanda öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor.Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte eksik bölgelerine takviye yapmaya hazırlanan bordo mavililer sürpriz bir ismi gündemine aldı.

KLAASSEN SÜRPRİZİ!

İtalyan medyası devre arasında Inter'den ayrılmaya hazırlanan Davy Klaassen için Trabzonspor'un devreye girdiğini duyurdu.

TRANSFER HABERİ - Trabzonspor’da Davy Klaassen sesleri! Yönetim harekete geçti

Fotomac.com.tr'nin Tuttosport'tan derlediği habere göre, yeni transferlerine kaynak oluşturmak isteyen Inter, Inzaghi'nin gözüne giremeyen isimlerle yol ayrımında.Bu isimlerin başında ise forma şansı bulamayan Davy Klaassen geliyor.Sezon başında Ajax'tan transfer edilen 30 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu Inter'de 3 maça çıktı.

TRANSFER HABERİ - Trabzonspor’da Davy Klaassen sesleri! Yönetim harekete geçti

Piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız oyuncunun Inter ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.Kariyerinde Ajax, Everton Werder Bremen ve Inter formalarını giyen Klaassen 41 kez Hollanda Milli Takım formasını giydi.

Anahtar Kelimeler:
HollandaItalyaTrabzonspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.