Trabzonspor'da o kavgayı kim başlattı?

Trabzonspor'da iki personel arasındaki bir süre önce çıkan kavganın nedeni belli oldu. Yıllardır kardeş kardeş çalışan personelin kavgasını şaşkınlık içerisine karşıladık.Yaptığımız araştırmada, iki yakın arkadaşı kavga ettiren ismi duyunca hiç şaşırmadık.İddialar korkunç. 'Senin yerinde gözü var' diye doldurduğu arkadaşının kavgasına şahit olunca,  oturmuş birde yalandan yere ağlamış. Tabi timsah gözyaşları bunlar. 

Daha önce çalıştığı kurumda da olmamış olayları olmuş gibi anlatıp, insanları kavga derecesine getirebilme ve çalışanların patronla arasını açma yeteneğine şahit olmuştuk. Bunun birinci şahidi Aydın Gelleci, ikinci şahidi ise Hasan Bahadır'dır. Aslında bu arkadaşı iş başı yaptıran yönetimin 2 kez değil 5 kez düşünmesi gerekirdi. Bu arkadaşın yönetim için söyledikleri (hani yasaklı olduğu dönemde) eski çalıştığı kurumun duvarlarının dili olsada anlatsa. Şimdilik olanlar bu işin rüzgarı. Bunun fırtınası var, kasırgası var. Yarın hakkınızda bir yerde haber çıkarsa, hiç şaşırmayın. Bu arkadaşın o yetenekleri de vardır. Acımadan iftira atarak sizi yazdırabilir. Bizden söylemesi. İş adamlarından isteklerine girmiyoruz, haberiniz olsun. Allah Murat Taşkın'ın yardımcısı olsun.

Murat Taşkın'dan söz açılmışken bir iki cümle etme hakkımız olduğıunu düşünüyoruz. Bu kavganın sonrasında göreve getirilen Murat Taşkın bu işlerin uzmanıdır, gerekirse yol verir. Fitneyle yoğrulmuş insanlara yol vermek gerekir tabi. Murat Taşkın'ın görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Ama yarın Sinan Zengin'i el öperken fotoğraflayıp gazeteci arkadaşına gönderip haber yaptırana görev verirse, bize de bunları açık açık yazmak düşer. Bunu herkes böyle bile. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporKavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
miro 1 yıl önce

Sorun bakalım fotoğraf makinesini kim almış? Değeri galiba 100 bin TL'ye yakın...

banner63

banner105