Trabzonspor'da Yeni Sezon Mesaisi Başlıyor

Trabzonspor, 2024-25 sezonu hazırlıkları için 30 Haziran’da toplanıyor. İlk etap Trabzon’da yapılacak, ardından Erzurum kampı başlayacak. Sikan kente gelen ilk yabancı oldu.

2024-2025 sezonu öncesi hazırlıklarına resmen başlayacak olan Trabzonspor, 30 Haziran’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak. Kulüp, tüm futbolculara bu tarihte Trabzon’da olmaları yönünde çağrı yaptı. Takımın ilk etap kampı Trabzon’da, ikinci etap ise Erzurum’da yüksek rakım kampı olarak planlandı.
 

Sikan, Dönüşünü Sosyal Medyada Paylaştı

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan Ukraynalı forvet Danylo Sikan, Trabzon’a dönen ilk yabancı futbolcu oldu. Oyuncu, uçaktan çektiği Trabzon manzaralı bir kareyi sosyal medya hesabında paylaşarak şehre dönüşünü duyurdu.

Yerli Oyuncular da Dönüş Yolunda
 

Bordo-mavili takımda yerli futbolcuların da birkaç gün içinde Trabzon’a dönmesi bekleniyor. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde yapılacak kampın, yeni transferlerin takıma entegrasyonu açısından önemli bir aşama olacağı vurgulanıyor.

Erzurum Kampı 15 Temmuz’da Başlıyor


Trabzonspor, 15 Temmuz’a kadar Trabzon’daki çalışmalarını sürdürecek, ardından Erzurum’a geçerek yeni sezon hazırlıklarını yüksek rakım kampıyla sürdürecek. Erzurum kampında daha yoğun antrenman temposu ve hazırlık maçları planlanıyor.


Yeni Transferler de Kadroya Katılıyor


Kampa katılacak isimler arasında transferi tamamlanan futbolcular da yer alacak. Teknik ekibin performans değerlendirmelerine göre bazı isimlerin kamptan sonra kiralık gönderilmesi ya da kadro dışı kalması da gündeme gelebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.