Trabzonspor'dan acı haber! Hayatını kaybetti

Trabzonspor'dan acı haber geldi.Trabzonspor, amansız hastalıkla mücadele eden Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger'in hayatını kaybettiğini açıkladı.Bordo mavili kulüpten yapılan açıklmada şu ifadelere yer verildi;"Yaklaşık 1.5 yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Kulübümüzün Pazarlama Direktörü Zeynep Sünger bugün hayata gözlerini yumdu.

2015 yılından beri kulübümüzde görev yapan Zeynep Sünger, pek çok kreatif başarının altına imzasını attı.2019 yılında kansere yakalanan Zeynep Sünger, bu amansız hastalığa karşı mücadelesini ne yazık ki bu sabah kaybetti.Sevgili çalışma arkadaşımız Zeynep Sünger’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

12 Ocak 1967 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Zeynep Sünger, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Fizik bölümlerinden mezundu. Viyana Gothe Institue’de eğitimine devam eden Sünger ardından Boğaziçi Üniversitesi’nden üst düzey sertifikası almıştı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.