Trabzonspor'dan anma mesajı

Trabzonspor Kulübü, kulübün ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefat yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımlandı.

Bordo mavili kulüpten yayımlanan işte o mesaj:

Kulübümüzün kurucu başkanı; merhum Ali Osman Ulusoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Trabzon’un Of ilçesinde 1927 yılında dünyaya gelen Ali Osman Ulusoy, ilköğreniminin ardından nakliyecilik alanında çalışmaya başladı. Başarılı iş yaşamında Ulusoy Holding gibi Türkiye’nin alanında önde gelen kuruluşlarından birine imza atan Ulusoy, 2 Ağustos 1967 ile 8 Şubat 1968 tarihleri arasında kulübümüzün ilk başkanlığını yaptı.

272 günlük görev süresinin ardından başkanlığı, diğer kurucu başkanımız Rıfat Dedeoğlu’na devreden Ulusoy, 1969 seçimlerinde yeniden başkan seçilerek görevi ikinci kez devraldı. Başkanlık görevi sona erdikten sonra dahi Sayın Ulusoy, “Kulübüme hizmet etmek benim için şereftir. Trabzonspor’un hangi kademesinde olursa olsun göreve hazırım” diyecek kadar kulübümüze bağlı bir isimdi. Trabzonsporumuzun ilk yıllarından yaşamının son gününe kadar kulübümüzün başarısını arzulayan Ulusoy, aynı şekilde Trabzon için de bu halis duyguları taşıdı. Trabzon’un kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için hayatı boyunca hep öncü isimlerden biri oldu.

2014 yılında aramızdan ayrılan Ali Osman Ulusoy’u, Trabzonsporumuza verdiği büyük emekler, Trabzon’un iktisadi ve sosyal yaşamına sunduğu önemli katkılardan dolayı, bir defa daha saygı ve minnetle anıyoruz… Ruhu şad olsun!

2014 yılında vefat eden kulübümüzün kurucu başkanı; merhum Ali Osman Ulusoy’u Trabzonsporumuzun ikinci şampiyonluğunun ardından kaleme aldığı yazıyla hatırlıyor, bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

“TRABZONSPOR’UN BAŞARILARINDAN GURUR DUYUYORUM”

Trabzonspor, başarıları ile adını sınırlarımızın dışına taşıran bir kulübümüz oldu. Ben, Trabzonspor kulübünün ilk başkanı olma şerefini taşıyan bir kişi olmanın yanında, bir sporsever olarak da, Trabzonspor’un başarılarından haklı olarak gurur duyuyorum.

Trabzonspor gibi köklü bir spor mazisine sahip bir ilin başarıya ulaşmasının nedenleri belki tartışılabilir. Ancak, Trabzonspor’un Türkiye İkinci Liginde verdiği şampiyonluk mücadelesi, bugünün başarılı Trabzonspor’unu yaratmıştır, kanısındayım. Bu uzun ve yorucu mücadele, Trabzonspor’a köklü bir temel hazırlamıştır. Trabzonspor’un son iki yıldır Türkiye’deki başarıları, Türkiye’yi Avrupa sahalarında temsil ederken ortaya koyduğu oyunlar, hiç şüphesiz her sporseverin takdirini kazanmıştır.

Bir Anadolu kulübü olarak Trabzonspor, Türkiye’de futbolu alışılagelmiş kuralları yıkmış, ünlü kulüplerin yıllar süren saltanatına son vermiştir. Bu başarıların nedenleri arasında, bence en önemlisi, Trabzonspor kadrosunun çoğunluğunun kendi yetiştirdiğimiz öz evlatlardan oluşmasıdır.En büyük arzumuz Trabzonspor’un sahalarda yine mertçe ve centilmence mücadele ederek, başarılarının devam etmesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ekmeğini yediğim Büyük insan 1 yıl önce

MEKANIN CENNET OLSUN BÜYÜK İNSAN AYNI ZAMANDA İSKENDER PAŞA MAHALLESİNDEN KAPI KOMŞUM ALLAH RAHMET EYLESİN HERKESE EKMEK VEREN BÜYÜK İNSAN RUHUN ŞAD OLSUN

banner63

banner105