Trabzonspor'dan Galatasaray'a dev transfer çalımı!

 Eyüp Aydın'a resmi teklif yapıldı

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavililer, Galatasaray'ın gündemindeki yıldız isme kancayı taktı. Fırtına resmi teklifte bulundu.Trabzonspor, gurbetçi oyuncu Eyüp Aydın'ı kadrosuna katmak için kulübüne resmi teklifte bulundu.Transferde son dönemde Mendy, Pepe ve Onuachu'yu kadrosuna katan bordo-mavililer durmak bilmiyor.Bayern Münih altyapısının önemli bir ürünü olan 19 yaşındaki orta saha için Galatasaray'ın da ilgisi bulunuyor.Eyüp Aydın'ın güncel piyasa değeri 800 bin euro olarak gösteriliyor.

EYÜP AYDIN KİMDİR?

Eyüp Aydın, 2 Ağustos 2004 yılında doğdu, Bayern Münih'te forma giymektedir. Kariyerinde şu ana dek 63 maça çıkan Aydın, 4 gol atarken 10 da asist yapma başarısı gösterdi.fotomaç

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporGalatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.