Trabzonspor'un Alanyaspor maçı 11'i belli oldu

Süper Lig'in 28. haftasında Aytemiz Alaynaspor sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Bordo-mavili ekip, maç fazlasıyla zirveye yerleşen Başakşehir'den liderlik koltuğunu almak istiyor. Ev sahibi takım ise kazanarak Avrupa kupalarına katılma yolunda iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. 56 puanlı Trabzonspor ile 43 puanlı Alanyaspor arasındaki mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Trabzonspor'un ilk 11'i belli oldu.

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşacak.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan bordo-mavili ekip, zirve yarışında hata yapmak istemiyor. Alanyaspor ise üst sıralardaki yerini koruyarak Avrupa vizesi almanın peşinde. İki takımın da galibiyet parolasıyla çıkacağı müsabaka Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak.

Saat 21.00'de başlayacak olan karşılaşma beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak ve hakem Atilla Karaoğlan mücadelede düdük çalacak.

Trabzonspor'un 11'i: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sörloth.

Maç öncesi Hüseyin Çimşir'in öğrencileri 56, Erol Bulut'un çalıştırdığı Akdeniz ekibi ise 43 puanda bulunuyor.

Süper Lig'de son üç lig maçında sahasında Trabzonspor'u konuk eden Alanyaspor bu maçların ikisini kazanırken sadece bir maçı kaybetti. Alanyaspor kazandığı maçlarda ise Trabzonspor'a gol şansı tanımadı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Alanyaspor Süper Lig'de çıktığı 11 iç saha karşılaşmasından tek yenilgi alırken bu maçların yedisinde 3 puan alırken 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Süper Lig'de iç sahada Alanyaspor oynadığı son 3 lig maçınının ikisini kaybetti. 1 kez galip gelebildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105