Trabzonspor’da gözler artık kupaya çevrildi

Hedef Denizli

Trabzonspor’da gözler artık kupaya çevrildi. Trabzonspor, Antalya kampını tamamladıktan sonra dünü izinli olarak geçirirken, bugünden itibaren kupada Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Bordo-mavililerde sakatlıkları nedeniyle kaleci Uğurcan, Yusuf Sarı ve Novak’ın kupa maçında riske edilmeyecekleri belirtilirken, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’in bu oyuncuları ligdeki Kasımpaşa maçına hazırladığı belirtildi. Bordo-mavililer, Perşembe akşamı 20.30’da kupada son 16 turu ilk maçında karşılaşacağı Denizlispor karşısında rövanş için avantajlı skor elde etmeyi amaçlıyor. Denizlispor maçı biletleri satışa sunuldu Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak Trabzonspor-Denizlispor müsabakası biletleri satışa sunuldu.

Buna göre

Ocak 2020 Perşembe günü 20.30’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekildedir;

Batı Alt VIP Tribün – 75 TL

Batı Alt VIP Tribün – 60 TL

Batı Alt VIP Tribün – 50 TL

Batı Alt VIP Tribün – 40 TL

Kategori 1 – Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün – 30 TL

Kategori 2 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 25 TL

Kategori 3 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 20 TL

Kategori 4 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 15 TL

Güney Kale Arkası – Kuzey Kale Arkası – 10 TL

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.