Trabzonspor Mohammed Abu Fani'yi istiyor!

Trabzonspor Hapoel Hadera'dan Mohammed Abu Fani'yi istiyor!

Corona virüsünden dolayı Süper Lig'e verilen aradan önce lider olan Trabzonspor, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Fırtına, Hapoel Hadera'da forma giyen Mohammed Abu Fani ile görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Trabzonspor transferde vites yükseltti... Şu anda Süper Lig'in zirvesinde bulunan bordo mavililer, gelecek sezonun transfer çalışmlarına başladı.İsrail basınından yansıyan bilgilere göre bordo mavili kulüp, şu anda Hapoel Hadera'da forma giyen Mohammed Abu Fani ile görüşmelere başladı.
Konu ile ilgili aktarılan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Hadera için çalışan orta saha oyuncusu Mohammed Abu Fani, gelecek sezon Türkiye istikametinde yol alıyor. 22 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor ile güçlü temaslarda bulunduğu belirtildi.Türkler, bir kaç aydır oyuncu ile bağlantı halindeler. Pazartesi günü (27 Nisan) 22. yaş gününü kutlayacak Mohammed Abu Fani, Hapoel Hadera'da harika bir sezon geçirdi.

Orta saha oyuncusu bu sezon ligde 22 maçta görev aldı. 3 gol atarken 2 asist üretti. Son iki yılda büyük bir aşama kaydetti. Trabzonspor, 26. hafta itibariyle 53 puanla Türkiye Ligi'nde lider bulunuyor. (Lig, corona virüsü pandemisi nedeniyle ertelendi). Öte yandan takımın yıldızı olan Nwakaeme'nin menajeri aynı zamanda Mohammed Abu Fani'nin de menajeri.Abu Fani'nin menajerliğini yapan kişi, Nwakaeme'yi Hapoel Beer Sheva'dan oyuncuyu Türk ekibine transfer eden Viki Vaknin'dir."

MOHAMMED ABU FANİ KİMDİR?
27 Nisan 1998 tarihinde Kafr-Qara'da dünyaya gelen futbolcu, ön libero mevkinde forma giymektedir.

Kariyerine Maccabi Haifa'nın U19 takımında başlayan oyuncu, daha sonra Hapoel Ramat Gan ve Hapoel Hadera formalarını terletti. Abu Fani'nin bonservisi, Maccabi Haifa'da bulunuyor.Abu Fani, bu sezon toplamda çıktığı 26 müsabakada 3 gol 2 asist üretti ve 2021 dakika sahada kaldı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporHapoel Hadera
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.