Ünlü çift göz kamaştırdı!

Dubai'den kareler

Futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un Lille'deki evleri geçtiğimiz günlerde soyulmuş, çiftin pasaportları da çalınmıştı. Yeni pasaportlarını çıkaran Yazıcı ile Pamuk, turistik gezi için Birleşik Arap Emirliklerine gitti

2011 yılında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk (32) ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) çifti, aşklarını göz kamaştıran pozlarla Dubai'den paylaştı.

Sosyal medyada büyük ilgi gören bu paylaşımlar, ünlü çiftin romantik anlarını yansıtıyor.

Melis Aslı Pamuk 7

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991'de Hollanda'nın Haarlem şehrinde doğdu. Türk kökenli olan Pamuk, 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olarak adını duyurdu.

Miss Turkey

Oyunculuk kariyerine 13 yaşında Hollanda'da bir sinema filmi ile başlayan Pamuk, son olarak "Çarpışma" dizisinde Cemre Gür karakterine hayat vermektedir.

Melis Aslı Pamuk 8

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan, son olarak 'Ego' dizisinde seyirci karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk, Mustafa Mert Koç ile yollarını ayırmasının ardından Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile yeni bir aşka yelken açmıştı.Güzel oyuncu sosyal medya hesabından futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile birlikte Dubai'de olan fotoğraflarını paylaştı.

Yusuf Yazıcı 1

TEKNEDE EL ELE POZ

32 yaşındaki tescilli güzel ile kendisinden altı yaş küçük futbolcu sevgilisi, sosyal medyada paylaştıkları romantik fotoğrafla adlarından söz ettirmeye devam ediyor.

melis aslı pamuk 4

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.