Yunan basını Bakasetas’ın Beşiktaş ile anlaştığını iddia etti!

 Yunanistan basınında Bakasetas ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Yunanistan’da yayın yapan Sport24 adlı sitenin haberine göre , Trabzonspor’un sözleşme uzatma tekliflerine olumsuz yanıt veren Bakasetas’ın Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. 

Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas’ın Beşiktaş ile 2,5 yıllığına büyük oranda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Haber sitesinin iddiasına göre Beşiktaş, Yunan Milli Takımı Kaptanı için Trabzonspor’a 1 ila 1,5 Milyon Euro arasında bir bonservis önerdiği yazıldı. Haberde ayrıca Bakasetas’ın Beşiktaş’a transferi için iki kulübün anlaşmaya varması gerektiği henüz bu durumun gerçekleşmediği de belirtildi.

FATİH TERİM PANATHİNAİKOS'A İSTEMİŞTİ

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden birisi olan Fatih Terim, uzun süreli dinlenme sürecinin ardından sürpriz bir şekilde Panathinaikos'a imza atmıştı.Yunan ekibinde ilk transferinin Bakasetas olacağı söylenen Terim, basın toplantısında da oyuncunun adını anmıştı.Fatih Terim, kulübe imza attığı toplantıda "Süper Lig'den futbolcu düşünüyor musunuz?" sorusunu açık açık Trabzon'da oynayan Anastasios Bakasetas'ı istediğini söyleyerek cevaplandırmıştı.Ancak Yunan futbolcu, bu teklifi reddederek kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.