Yusuf Yazıcı'ya 2 talip

1997 jenerasyonunun en önemli isimlerinden biri olan Yusuf Yazıcı, geçen sezon sergilediği performansla iyi bir grafik yakalamış ve Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmişti.

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı satacak mı?

Fanatik'in haberine göre, İngiltere'den iki kulübün genç oyuncu için Karadeniz ekibine 7.5 milyon Euro'luk  teklif sundukları belirtildi. Ancak Bordo-Mavili yönetimin, 20 yaşındaki oyuncuyu satmayı düşünmediklerini ifade ederek teklifleri reddettiği kaydedildi. 

Trabzonspor'un gelecek sezon da Yusuf Yazıcı'dan ekstra verim alıp sezon sonunda çok daha yüksek bir paraya satabileceği ifade ediliyor. 

Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'daki performansı

1997 doğumlu orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'da geride kalan sezonda 18 lig olmak üzere oynadığı 33 maçta 13 gol attı ve 10 asist yaptı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.