Başkan Erdoğan'a bombalı tuzak önlendi!

 Göreve gidecek polis durumu fark edince imha edildi.. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Siirt'teki mitinginde görevli bir polis memurunun aracının altına yerleştirilen patlayıcı düzeneği son anda fark edildi. Patlayıcı düzenek bomba imha ekiplerince imha edilirken polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan Mardin Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak açıklama yapıldı. Açıklamada, cismin araç altı mıknatıslı bomba düzeneği olduğu tespit edildiği aktarıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde özel aracının altına yerleştirilen patlayıcı kontrollü olarak imha edilen polis memurunun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için takviye gönderilecek ekipte yer aldığı belirlendi.Nusaybin'de Çevik Kuvvet Büro Amirliğinde görevli polis memurunun park halindeki özel aracının altına el yapımı patlayıcı yerleştirildi.Patlayıcının tespit edilmesi üzerine olay yerine bomba imha uzmanı görevlileri yönlendirildi. Ekipler, patlayıcıyı kontrollü şekilde imha etti. Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araçta şüphelilere yönelik parmak izi taraması yaptı.

Patlayıcıyı yerleştirenlerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

Aracına patlayıcı tuzaklanan polisin, Başkan Erdoğan'ın bugün Siirt'te gerçekleştirilen programı için takviye olarak gönderilecek ekipte yer aldığı öğrenildi. Polis memurunun şahsi aracı ile söz konusu göreve gitmek için ikametinden ayrıldığı, kendisi gibi dış göreve gidecek polis memuru arkadaşını ikametinden aldığı sırada, arkadaşının, aracın altında bir cisim olduğunu fark ettiği belirlendi.

SİİRT'E GİDECEK BİR POLİSİN ARACINA BOMBA YERLEŞTİRMİŞLER

Teröristler çevre ilerden görevlendirilen çevik kuvvet polislerinden birinin aracına bomba düzeneği yerleştirdi. SABAH'ın ulaştığı bilgilere göre, kendisi gibi dış göreve gidecek polis memurunu evinden aldığı sırada arkadaşı araç altında bir cisim farketti. Yapılan inceleme de araç altı bomba düzeneği fark edildi.

BOMBA İMHA EDİLDİ!

İhbar üzerine olay yerine gelen TEM Büro Amirliği ve Bomba Uzmanı Ekiplerince patlayıcı düzenek imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.