Günel Zeynalova'nın değişimi ağızları açık bıraktı!

Azeri kızı Günel Zeynalova yıllar sonra İbrahim Tatlıses ile bir arada! 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Günel Zeynalova, yine Tatlıses'in yönetmenliğini üstlendiği "Oy Didem" klibiyle hafızalara kazınmıştı. Geçirdiği estetik operasyonlarla büyük bir değişim yaşayan ve uzun süredir dillerde olan Azeri kızı Günel Zeynalova, 11 yıl sonra sahne alan İbrahim Tatlıses'in konserine katıldı. Konserde bir araya gelen ikiliden Zeynalova, o anları Instagram hesabında paylaştı. Azeri kızı Günel Zeynalova'nın paylaşımında bir kez daha değişimi dikkat çekti, tanınmaz halde olan şarkıcı yine daha dillere dolandı...

İbrahim Tatlıses'in konserinde sahneye çıkarmasıyla 13 yaşında şöhreti yakalayan Günel Zeynalova son dönemde değişimiyle konuşuluyor.

Azeri kızı Günel Zeynalova yıllar sonra İbrahim Tatlıses ile bir arada! Günel Zeynalova’nın değişimi ağızları açık bıraktı!

Son olarak 11 yıl sonra sahneye çıkan Tatlıses'i yalnız bırakmayan ve kulisten pozlar paylaşan Günel paylaşımıyla olay oldu.Günel paylaşımında "Manevi babamdır. Beni sizlere sevenlerime tanıtandır. Yıllar sonra sizi izlemekten keyif aldım. Böyle bir ses bir daha gelmez…" dedi.Ancak Günel'i görenler şoke oldu. Sahneye ilk çıktığında 13 yaşında olan Günel'in estetikli son görüntüsü o halinden bir daha genç gösteriyordu.Ünlü şarkıcıya "Kendine ne yaptın?" yorumları yağdı.90'lı yıllarda adından sıkça söz ettiren Günel Zeynalova, estetikle değiştiğini ve Michael Jackson'a benzediğini yazan takipçilerine tepki gösterdi.

"KEYFİM ÇOK YERİNDE"

Michael Jackson'a benzetilmesi hakkında açıklama yapan Azeri şarkıcı, "Daha önce de söylediğim gibi saçma sapan yorum yapanları engellemeye devam etmekteyim. Kendimin de gayet farkındayım, bunun dışında söyleyecek bir şey yok. Her şey yolunda, keyfim de çok yerinde" dedi.

"ELLERİME ACIYORUM"

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından video yayınlayan 35 yaşındaki şarkıcı, "Bir video paylaştım. Videonun altına başladılar yine saçma sapan yorumlar yazmaya. 'Değişmiş', 'Michael Jackson'a benzemiş', 'Niye bu kadar estetik yaptırdın?' Saçma sapan şeyler. Ben onların hepsini engelledim. Kendinizi yorup, yazmayın çünkü ben kendi ellerime acıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Günel Zeynalova'nın estetikten sonraki inanılmaz değişimi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.