Halk cinayet aracını istemiyor

Sakarya'da meydana gelen ve 5 askerin şehit 5 çalışanın da hayatını kaybettiği havai fişek faciasının ardından havai fişek kullanılmaya devam ediyor. Dün gece Yomra’da düğünden sonra birçok havai fişek patlatılırken, diğer ilçelerde de benzer durumların yaşandıkları ifade edildi. Vatandaşlar ise korktuklarını dile getirdi.Sakarya'da meydana gelen ve 5 askerin şehit 5 çalışanın da hayatını kaybettiği havai fişek faciasının ardından havai fişek kullanılmaya devam ediyor. Dün gece Yomra’da düğünden sonra birçok havai fişek patlatılırken, diğer ilçelerde de benzer durumların yaşandıkları ifade edildi. Vatandaşlar ise korktuklarını dile getirdi.

HAVAİ FİŞEKTEN KORKUYORUZ!

Sakarya’da yaşanan facianın ardından birçok belediyenin yasakladığı havai fişek gösterileri dün gece Yomra’da düzenlendi. Yomra Sahilinde ilçede gerçekleştirilen bir düğün sonrası patlatılan havai fişekler sahil bandında gezenlerin korkusu oldu. Ses ve görüntüyü duyduklarında akıllarına Sakarya’nın geldiğini söyleyen vatandaşlardan Cem Kurban, “Facia getiren ve evleri söndüren bir araç eğlence olarak kullanılmaya devam ediyor. Sahilde gezerken sesi duyduk çocuklarımla beraber tedirgin olduk. Sakarya’daki son hadise bizi çok derinden yaraladı.” derken, Mehmet Burgucu ise, “Yomra dahil Trabzon’da hatta tüm ülkede bu cinayet aracı tamamen yasaklanmalı. 5 dakikalık eğlence için hayatları söndüren bir silah aletinden nasıl keyif alıyorlar anlamıyorum. 1 ay önce 10 ocak söndü, bizim insanımız bundan nasıl keyif alıyor.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
SakaryaAskerHavai
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.