Ölüm orucu nedeni tek tip kıyafetmiş...

İki Bakanlığa Bilgi Verildi

DHKP/C terör örgütünün cezaevlerinde tek tip kıyafet giyilmesini protesto etmek için önce açlık eylemine ardından da ölüm orucuna gitmeyi planladığı deşifre edildi. İstihbarat birimleri tarafından DHKP/C terör örgütünün faaliyetlerini ortaya çıkarmak için yapılan çalışmalar sonucunda elde edilen tüm bilgiler hem İçişleri Bakanlığı hem de Adalet Bakanlığı ile paylaşıldı.

Hedefe Bakanı Koydular

YAPILMASI planlanan açlık eylemleri ve ölüm oruçlarının ardından Avrupa'daki sol örgütlerle işbirliğine gidilerek, Türk hükümetinin hedef alınmasının istendiği rapor eden istihbarat birimleri, örgütün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef yaptığını tekrarladı. Eylem için ikisi Yunanistan’da biri Suriye’de üç teröristin görevlendirildiği belirtildi. Trabzon Cezaevi bu anlamda uyarıldı.

DHKP/C terör örgütünün cezaevlerinde tek tıp kıyafet giyilmesini protesto etmek için önce açlık eylemine ardından da ölümü orucuna gitmeyi planladığı deşifre edildi. Eylemlerin yapılacağı bilgisi Trabzon’a bildirildi.

AVRUPA'DA DESTEK ARAYACAKLAR

İstihbarat birimlerinin DHKP/C terör örgütünün faaliyetlerini ortaya çıkarmak için yaptığı çalışmalar sonucunda elde ettiği bilgileri hem İçişleri Bakanlığı hem de Adalet Bakanlığı ile paylaştı. KHK ile getirilen tek tip kıyafeti uygulaması için önce cezaevlerinde açlık grevi yapmayı planladığı belirlenen DHKP/C terör örgütünün ilerleyen süreçte açlık eylemlerini ölüm oruçlarına dönüştürmeyi planladığı tespit edildi. İstihbarat birimleri, örgütün Avrupa'daki sol örgütlerle işbirliğine gidilerek, Türk hükümetinin hedef alınmasının istendiğini rapor etti.

BAKAN SOYLU YİNE HEDEFE KONDU

Eylemlere katılacak olan kişilerin moral motivasyonunu artırmak için AK Parti yöneticilerine ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik silahlı eylem yapılmasının planlandığını tespit eden istihbarat birimleri, Uyap kayıtlarında arandığı ortaya çıkan İbrahim A. adlı kişinin illegal yollarla Suriye üzerinden Türkiye gönderilmesinin planlandığını belirledi. Özellikle Bakan Süleyman Soylu'nun koruma duvarı güçlendirilirken, yol uygulamalarında titizlikle çalışılması istendi.

İKİ TERÖRİST YUNANİSTAN’DAN GELECEK

DHKP/C’nin Yunanistan yapılanmasında görev alan iki teröristin illegal yollarla Türkiye gönderilmesi ve eylem yaptırılmasının planlandığı ortaya çıktı. DHKP/C terör örgütünün Avrupa’da doğmuş, yaşamış ve deşifre olmamış örgüt mensuplarını bombalı ve silahlı eylem yapmak üzere ülkemize göndermeyi planladığı belirleyen istihbarat birimleri,  örgütün Yunanistan’da faaliyetlerine katılan Anıl S. ve Burak A. adlı iki teröristi Türkiye’ye gönderileceği deşifre edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.