PEKŞEN KİMİ ELEŞTİRDİ...



CHP’yi sert bir dille eleştiren Trabzon CHP Eski Milletvekili Haluk Pekşen’den CHP’ye tokat gibi sorular! ‘HDP’ye oy ver barajı aşsın. Saadet Partisine milletvekili sıralaması ver bize oy versin.’ açıklamalarını hatırlatan Pekşen “Sürekli yenilen pehlivanları sahaya sürüp sonra da neden yenildiler diyerek öfkeleniyoruz. Yenilen pehlivana bir şans daha vermekten vazgeçmediğiniz sürece ortaya çıkan hezimet sizin eserinizdir. MHP’ye oy verin barajı aşsın. İYİ Partiye milletvekili ver seçimlere girsin. HDP’ye oy ver barajı aşsın. Saadet Partisine milletvekili sıralaması ver bize oy versin. Daha birçok yanlışlar zinciri.” diye konuştu.
CHP’Yİ ELEŞTİRDİ
Eski vekil Pekşen, CHP’yi eleştirdi. Pekşen “16 Nisan da ülkemin dört bir yanından referandum hileleri ve sahtecilik ihbarı yağıyordu. Sandık görevlileri canı pahasına direnirken; CHP’den “mühürsüz oylar geçerlidir” mesajı atılınca itirazlar geri çekilmiş itiraz tutanakların iptal edilmiş ve referandumla Anayasa çalınmıştır. 24 Haziran gecesi saat 00.32’de CHP ‘Erdoğan ilk turda kazandı’ açıklamasını yaptığı saatte YSK kayıtlarına göre açılan ve sayılan sandık sayısı 150 bindi. Daha geride 40 bin sandık 12 milyon oy vardı. Yani oyların yüzde 20’si hiç sayılmamış ve kayıtlara girmemiştir.” dedi.
BİRÇOK YANLIŞLAR ZİNCİRİ
Birçok yanlış yapıldığını belirten Pekşen “MHP’ye oy verin barajı aşsın. İYİ Partiye milletvekili ver seçimlere girsin. HDP’ye oy ver barajı aşsın. Saadet Partisine milletvekili sıralaması ver bize oy versin. Daha birçok yanlışlar zinciri ortaya çıkan sonuç devrimlerin ve İnsanlık tarihinin en büyük ulus devlet inşasının çökmesidir.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.