Rusya 1-1 Türkiye

Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup üçüncü maçında deplasmanda Rusya ile karşı karşıya geldiği karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Millilerimizin golünü Kenan Karaman kaydetti. 

Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup üçüncü maçında deplasmanda Rusya ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında etkisiz bir performans gösteren Milliler, istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Ev sahibi Rusya 28. dakikada Anton Miranchuk ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Milli takımımız, 62. dakikada Kenan Karaman ile eşitlik golünü buldu ve skoru 1-1' getirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 tamamlandı.

Bu sonuçla milli takım grupta puanını 2 yaparken Rusya ise 7 puana ulaştı.

MİLLİ TAKIMDA 7 DEĞİŞİKLİK

UEFA Uluslar B Ligi 3. rup maçında Rusya'ya deplasmanda konuk olan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş, son maça göre ilk 11'de 7 değişikliğe gitti.

Ay-yıldızlı ekibin son Goynadığı Almanya hazırlık maçında ilk 11'de sahaya çıkan Nazım Sangare, Kaan Ayhan, Hasan Ali Kaldırım, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Emre Kılınç ve Enes Ünal yerine Rusya karşısında Ozan Kabak, Zeki Çelik, Umut Meraş, Mahmut Tekdemir, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman ve Burak Yılmaz ilk 11'de forma giydi.Milli takımda, Kaan Ayhan sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı.Türkiye'de, İrfan Can Kahveci, Mert Müldür, Orkun Kökçü ve Ahmed Kutucu ise maç kadrosuna alınmadı.

BAKAN KASAPOĞLU DA MAÇI STATTA İZLEDİ

Moskova'daki VTB Arena'da oynanan maçı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi. Bakan Kasapoğlu, mücadeleyi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve TFF yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi.

TRİBÜNLERE TARAFTARLAR ALINDI

Moskova'da oynanan karşılaşmada tribünde taraftarlar da yer aldı. Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle stat kapasitesinin yüzde 30'u kadar taraftarın maçı tribünde izlemesine izin verildi.

Yaklaşık 7 bin taraftar tribünde mücadeleyi sosyal mesafe kuralları çerçevesinde izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reis 3 yıl önce

Bizimkiler baska sahada hakkini veriyo sen raat ol

banner63

banner105