Trabzon'da başkanın makamında kalp krizi geçirmişti! Acı haber geldi...

Trabzon Büyükşehir belediye meclis toplantısı sonrası başkan zorluğundan makamında hak krizi geçirerek hastaneye kaldırılan işadamı hayatını kaybetti.

Edinilen ilk bilgilere göre iş adamı olduğu öğrenilen Muharrem Çebi (70) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüşmek için başkanlık makamına geldi. Henüz görüşme başlamadan, Başkan Zorluoğlu yorgun gördüğü vatandaşa . bir bardak su ikram etti.  O esnada talihsiz işadamı fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği düşünlen Çebi'ye ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işadamı 70 yaşındaki Muharrem Çebi kaldırıldı Ahi evren kalp damar hastalıkları Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105