YARALI TERÖRİST KAFASINA SIKMIŞ

Güvenlik güçlerinin etkisiz hale getirildiği iki teröristten birinin yaralandıktan sonra silahıyla intihar ettiği ortaya çıktı.

İKİ GRUP YAYLADA BULUŞTU

Giresun'un Güce İlçesi kırsalında sıkıştırılan Zap-Zerver kodlu telsizi kullanan 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner ile 'Aras Faraşin' kod adlı Aras Aslan adlı iki terörist, Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi kırsalında bir süredir saklandığı belirlenen 'Zeynel' kod adlı telsizi kullanan PKK terör örgütünün sözde Karadeniz Eyalat Sorumlusu Cudi-Zaza kod adlı Mehmet Yakışır, Rodi kod adlı Levent Dayan ve İranlı olduğu belirlenen Kawa ve Soroj kod adlı teröristlerle buluşma sağlandı. Gümüşhane, Giresun ve Trabzon kırsalında PKK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sırasında önceki gün Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi Üçtaş Köyü Sarıtaş Yaylası’nda 6 teröristle zırhlı kobra aracı tarafından görüntülendi.

JOPER TİMLERİ OPERASYONDA

Çıkan çatışmanın ardından Mehmet Yakışır ve Levent Dayan etkisiz hale getirilirken, 4 teröristin kaçtığı belirlendi. Bölgede yapılan aramalarda kan izlerine rastlanıldı. Teröristlerden en az birinin yaralı olduğu belirlenirken, bölge üç koldan kuşatıldı. Bir süredir bölgede bulunan bir bölük JOPER timi de operasyona destek veriyor.

OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen Cudi Zaza kod adlı Mehmet Yakışır’ın yaralandıktan sonra güvenlik güçlerinin eline geçmemek için tabancasını kafasına dayayarak ateşlediği otopsi raporunda ortaya çıktı. Sağ şakağından bitişik atış yaptığı belirlenene Cudu-Zaza kod adlı Mehmet Yakışır’ın vücudunda 7 kurşun yarası olduğu belirlendi. Olay yerinde ilk çekilen fotoğraflarda Mehmet Yakışır’ın elinde tabanca olduğu gözden kaçmadı.

VÜCUTLARINDA ESKİ İZLER VAR

Rodi kod adlı Levent Dayan’ın vücudunda ise 8 kurşun yarası bulunduğu tespit edildi.Sağ bacağında kırık bulunduğu belirlenen Mehmet Yakışır’ın sol bacağında eskiye dayalı silahlı yaralama izi olduğu tespit edildi.  Levent Dayan’ın vücudunda ise 8 kurşun yarası bulunduğu ve başparmak ile el bileği arasında kırık olduğunu belirledi. Levent Dayan’ın ayrıca bacağında eski kurşun yarası bulunduğu rapora yansıdı.  İki teröristin üzerinden üç adet el bombası, sabun, iki adet zar, iki adet çakmak çıktı. Bu arada iki teröristi yakınları Adlı Tıp Kurumu Trabzon Gurup Başkanlığı’nda teşhis etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105