55 milyon kâr .

Transfer sezonunun en kârlı takımlarından biri bordo-mavililer oldu. Fırtına, gönderdiği 6 isimden 70 milyon TL kazanırken, yenilere 14.5 milyon TL harcadı
TRANSFER dönemini az ve öz geçiren takımlardan biri Trabzon'du. Bordomavililer, 6 futbolcuyla yollarını ayırırken, 5 ismi de renklerine bağladı. Kadrosuna kattığı oyunculara toplam 14.5 milyon TL (1.6 milyon euro-475 bin dolar) harcama yapan Karadeniz ekibinin en çok para ödediği futbolcu ise dün gece G.Saray ağlarını 2 kez havalandıran Anthony Nwakaeme oldu. Nijeryalı yıldız futbolcu için kulübü Hapoel Beer Sheva'ya 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödeyen Fırtına; İranlı Seyedmajid Hosseini'yi 475 bin dolar, Zargo Toure'yi de 350 bin euro bedelle transfer etti. Trabzonspor, 1 yıllığına kiraladığı Ekuban için de 200 bin euro'yu kasasından çıkardı. Fırtına, Zeki ve Amiri'yi ise bedelsin kadrosuna kattı.

GİDENLERDEN 70 MİLYON TL

BORDO-MAVİLİLER, giden futbolculardan 70 milyon TL (6.9 milyon euro-2.6 milyon dolar) kazandı. Celta Vigo'ya imza atan Okay Yokuşlu için İspanyol kulübünden 6 milyon euro alan Karadeniz temsilcisi, Club Tijuana'ya transfer olan Castillo'dan da 2 milyon 650 bin dolar kazandı. Fırtına, Hollanda ekibi Vitesse ile anlaşan Matus Bero'dan da 940 bin euro bonservis bedeli elde etti. Bordo-mavililer, Aytaç Kara, Yüksel Şişman ve Ramil Sheidaev'ın sözleşmeleri ise karşılıklı olarak feshetti.

Gelenler
Anthony Nwakaeme Seyedmajid Hosseini Zargo Toure Ekuban Vahid Amiri Zeki Yavru

Gidenler
Okay Yokuşlu Matus Bero Fabian Castillo Aytaç Kara Yüksel Şişman Ramil Sheidaev

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.