ASKERİN AİLESİ  ÖZÜR BEKLİYOR

Trafik kazasında hayatını kaybeden uzman çavuşun ailesi, ilgisizliğe isyan etti. Yetkililerin askeri tören yapmamasına tepki gösteren annenin ağıtları yürekleri dağladı.
KAZADA HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde uzman çavuşı olarak görev yapan ve Siirt'e arkadaşlarını ziyaret giderken Kurtalan kara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Murat Kemal  (23) Giresun'un Eynesil ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından baba ocağında toprağa verilmişti. Kazada hayatını kaybeden askerini toprağa veren acılı anne yetkililer isyanını ağıtlarla anlattı.
TÖREN YAPMAYANLARA İSYAN ETTİ 
Uzman Çavuş Murat Kemal’in annesi Gülüşan Gülay ağıtları herkesin yüeriğini dağladı. Askerin yakınları özür bekleyen annenin ağıtlarını sosyal medya üzerinden tüm ülkeyle paylaştı. Trafik kazasının ardından kendisinden haber alınamayan Murat Kemal’in kaza yaptığı yerde 24 saat sonra bulunması ve cenazenin Eynesil’e getirilmesine yardım edilmemesi aileye ikinci bir üzüntü yaşattı. Acılı anne ise askeri tören yapmayan yetkilileri isyan etti. 
ANNENİN AĞITLARI YÜREK DAĞLADI
Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Murat Kemal’in annesi Gülüşan Gülay önce oğlunu toprağa verdi, ardından isyanını dile getirdi. Gülüşan Gülay “Benim oğluma tören yapmadılar. Adamı mı var yapsınlar. Adamsalar oğlumu getir getirsinler. Oğlumu unuttular, ellerin kapıları gibi kapılarımı çalsalardı, benim. Oğlumu suçlu gibi yaptılar, oğlumu yaktılar. Benim oğlumu hiç bir şey geri getirmeyecek” diye ağıtlar yaktı. Kaza ile ilgili soruşturma sürürken görevli olarak bri araç teslim alacağı öğrenilen Murat Kemal'ın bekleme sırasında arkadaşını ziyaret etmek istediği ortaya çıktı. Bu arada kazada hayatını kaybeden askerin şehit sayılıp sayılmayacağı merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.