Başbakan Yardımcısı Işık açıkladı! Necmettin öğretmenin ismi yaşatılacak

Başbakan Yardımcısı olarak ilk kez memleketi Gümüşhane'nin Şiran ilçesine gelen Işık, coşkuyla karşılandı.

PKK tarafından katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ismini yaşatacaklarını belirten Işık, Gümüşhane'ye AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımın 7 milyar lirayı geçtiğini belirtti.
Gümüşhane'nin de aralarında bulunduğu 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'nın yakında başlayacağını aktaran Işık, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Ağrı, Kars, Iğdır, Van, Hakkâri ve Şırnak'a kadar 23 ilin, bu programla yepyeni bir atılım daha yapacağını vurguladı. 
Yaklaşık iki hafta önce Tunceli'de terör örgütünün şehit ettiği Gümüşhaneli öğretmen Necmettin Yılmaz'ın cenaze törenine katıldığını anımsatan Işık, "O babanın metanetini görünce, bu milletin Allah'ın izniyle hamuru, mayası o kadar sağlam ki 'Bu ülkeyi kimsenin bölmeye gücü yetmez' dedik. Gerçekten pek çok sıkıntısına rağmen o vakur duruşu bütün Türkiye'yi derinden etkiledi. İnşallah Necmettin Yılmaz kardeşimizin ismini hem Gümüşhane'de hem de Türkiye'de yaşatacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.