BAŞKAN AĞAOĞLU KONUŞTU...

Başkan Ağaoğlu; kadro dışı olayı, Fenerbahçe derbisi ve kongre için konuştu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onur ve Burak’ın kadro dışı bırakılmasını, Fenerbahçe derbisini ve kongre sürecini değerlendiren Ağaoğlu, her anlamda zor bir süreçten geçtiklerini söyledi. Ağaoğlu, Onur ve Burak’ın kadro dışı bırakılmasında insanların, “Ağaoğlu ayağına kurşun sıktı...” yorumunda bulunduğunu belirtirken, “Kulüp başkanlığı da böyle bir şey. O var, bu var, gibi düşünerek hareket edersen hepimizin işi var demektir” dedi. 

Ağaoğlu, ligin 12.haftasında Malatya’da yaşanan 5-0’lık maç öncesi oyuncularla bir araya gelip konuştuğunu ve önemli bir uyarıda bulunduğunu da belirtirken, “Malatya maçından önce futbolcuların hepsiyle 5-10 dakika konuştuk. ‘Yukarıyla aramızda 6 puan fark var ama bir şeye dikkat edin, aşağıyla da aramızda 6 puan var. Herkesin işin ciddiyetinin farkında olması lazım’ dedim. Böyle bir ortamda bir oyuncunun çıkıp da, ‘Bu maçta konsantre olamadım’ deme gibi bir lüksü olamaz” ifadelerini kullandı.

1-2 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde adaylığını açıklamasıyla ilgili de konuşan Ağaoğlu, “Önemli olan, herkesin sorduğu ‘aday olacak mı olmayacak mı?’ sorusunun ortadan kalkmasıydı” dedi. Gelecek hafta Çarşamba ya da Perşembe günü listesini de açıklayacağını söyleyen Ağaoğlu, “Tabi ki aramızdan çıkmak isteyenler olacağı gibi girmek isteyenler de olacak. Arkadaşlarımıza da, ‘Fenerbahçe maçına kadar kimse oluşacak yönetim, seçim, adaylık konusunu lütfen ağzına almasın’ diye ricada bulundum” dedi.

Ağaoğlu oyuncuların ödemelerinde iki ay arkadan gelmeye özen gösterdiklerini belirtirken, “Her ay 20-25 milyon ödeme var ve gerçekten zor. Ama şu anda ihtarda bulunan herhangi bir oyuncumuz da yok. Ama oyuncular ihtarda bunulmadılar diye de ödemelerin gecikmesi benim içime sinmiyor, uyuyamıyorum. Burada oyuncuların bize duydukları güveni sağlamamız da önemli bir husus. Ödemeleri gerçekleştirip Fenerbahçe maçına kafamız daha dinç çıkacağız” dedi.

Ödeme dopingi

Trabzonspor’da futbolculara Fenerbahçe maçı öncesinde ödeme yapıldı. Bordo-mavililerin biriken alacaklarından yaklaşık 10 milyon TL’lik bir ödemenin oyunculara yapıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105