BUNUN ADI ALGI OPERASYONU!

Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Emirhan Bostan, Trabzon’da oynanan Türkiye-Rusya arasındaki maç öncesi tribünlere yerleştirilen Türk bayraklarının rüzgârın etkisiyle savrulması sonucu sosyal medyada Trabzon’a karşı yürütülen linç kampanyasıyla Trabzon ve Trabzonspor’a karşı algı operasyonu yapıldığını söyledi. İstanbul medyası ile sosyal medyanın Trabzon ve Trabzonspor düşmanlığının doruklara çıktığını ifade eden Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Emirhan Bostan, kente ve insanlarına yapılan algı operasyonunun Türkiye’nin çimentosu olan Trabzon’a belirli aralıklarla bilinçli bir biçimde yapıldığını kaydetti. Türkiye’de Trabzon ve siyasetinin önemine vurgu yapan Emirhan Bostan, “Tüm Türkiye biliyor ki Türkiye’nin çimentosu Trabzon ve insanıdır. Maç öncesi yaşanan hadiseden üzgünüz ama İstanbul medyası ve manipülatörlerin bunu alıp bilinçli bir şekilde provoke ederek algı operasyonu oluşturdular. Bu Trabzon insanının milliyetçi düşüncesinin yok sayıldığını gösteriyor. Trabzon bilinçli şekilde hedef gösteriliyor. Trabzon üzerine geçmişte olduğu gibi yine oyun oynanıyor. Biz ülkü ocakları olarak bunun karşısında duracağız.” dedi.

TRABZON TÜRKİYE’NİN SON KALESİDİR!

Türkiye’de belli aralıklarla Trabzon’un üzerine oyunların oynandığından söz eden Emirhan Bostan, Türkiye’nin son kalesi olarak adlandırdığı Trabzon’a yapılan bu çirkin saldırılarla kent ve insanının bilinçli şekilde hedef gösterildiğini söyledi. Bostan, “Bu şehrin üzerine çok geliniyor. Bunun tek nedeni Trabzon şehrinin bu ülkenin son kalesi olmasıdır. Bazı insanlar, bu kaleyi yıktıkları zaman bazı şeyleri daha kolay yerine getirebileceklerini bildikleri için bu kentin üzerine oynuyorlar. Kuklaları piyasaya süren o insanlar da bunu çok iyi biliyorlar.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105