'BURAK KAZANDIRIR' .

32 yaşındaki forvet, Trabzonspor ile eski adıyla İnönü’de 6 maçta 2 kez fileleri sarstı, o 2 gol de galibiyet getirdi. Burak’ın Trabzonspor’un 14 golünün 10’una direkt katkısı var.

Bordo-mavili forma altında attığı 7 golle, Gomis ile birlikte gol krallığında zirveyi paylaşan Burak Yılmaz, asist konusunda da ligin en iyileri arasında... Trabzonspor'da 5 maçta forma giyen 32 yaşındaki forvet attığı 7 golün yanı sıra 3 de asist yaptı ve takımının 14 golünden 10'una katkı yaptı... Böylelikle tecrübeli futbolcu, bordo-mavililer için vazgeçilmez olduğunu bir kez daha gösterdi.

Pazar günü Beşiktaş derbisine çıkacak Trabzonspor'un en büyük silahı yine Burak olacak. Formda futbolcu, Karadeniz ekibinin formasıyla eski adıyla İnönü'de 6 maçta 2 kez fileleri sarstı ve 2 galibiyet getirdi. Burak'ın tahtı aldığı dakikalar açısından da çok sağlam. Örneğin Gomis 5 maçta 534 dakika sahada kalırken, Trabzonsporlu futbolcu, sadece 378 dakika süre aldı ve aynı golü attı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105