Çocuklar tehlike altında

Trabzon Büyükşehir tarafından Trabzon’un Çamoba mevkisinde 103 bin metrekarelik alanda yapılan, 130 türde 11 bin bitkinin yer aldığı belirtilen Botanik Park yeni açıldı ancak parkta ulaşımın sağlandığı parkurların yanında bulunan elektrik kabloları dikkat çekiyor. Ulaşım sağlanan yolun hemen yanında açıkta duran elektrik kabloları büyük tehlike yaratıyor.

VATANDAŞLAR ENDİŞELİ

Trabzon Botanik Parkı ziyaret eden vatandaşlar, “Böylesine yatırımın yapıldığı bir parkta böyle bir manzara ile karşılaşmak bizleri gerçekten üzdü. Burası birçok vatandaş tarafından kullanılan bir park ve özellikle küçük çocuğu olan aileler çocuklarını oynatmak için bu parka getiriyor. Tam da yolun yanında böyle büyük bir tehlike varken aileler nasıl çocuklarını rahatlıkla buraya getirsin. Belli ki burada bir çalışma yapılmış ve bu nedenle elektrik panosunun kapağı açılmış. Peki, işlem bittikten sonra neden bu kapak yerine takılmamış. Burada Allah korusun bir çocuğumuza bir şey olsa bunun hesabını kim verecek.” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105