DONANMA Çamburnu’nda demirleyecek

DONANMA Çamburnu’nda demirleyecek

DENİZ Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal, dün Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Sürmene Çamburnu’nu inceleyen Özbal, “Donanma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı için en uygun yer Sürmene Yeniçam Tersanesi. Donanma Komutanlığına ait Karadeniz’deki tüm gemiler artık Sürmene’de demirleyecek. Hemen yanı başında gemi inşaatı yapan kuruluşların olması da artı bir faktör.” dedi. 

DENİZ Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal, dün Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Sürmene Çamburnu’nu inceleyen Özbal, “Donanma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı için en uygun yer Sürmene Yeniçam Tersanesi. . Donanma Komutanlığına ait Karadeniz’deki tüm gemiler artık Sürmene’de demirleyecek. Hemen yanı başında gemi inşaatı yapan kuruluşların olması da artı bir faktör.” dedi.

GEMİLER SÜRMENE’DE DEMİRLEYECEK

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Koramiral Adnan Özbal beraberindeki askeri heyetle birlikte Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çiğ, Komutan Özbal’a bilgi verdi. Sürmene Çamburnu’nu inceleyen Özbal, “Donanma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı için en uygun yer Sürmene Yeşilçam Tersanesi. Hemen yanı başında gemi inşaatı yapan kuruluşların olması da artı bir faktör.” dedi.

TERSANENİN İŞ YÜKÜ ARTACAK

Özbal, “Donanma Komutanlığımıza 24 bin metre kare alan yeterlidir. Yeniçam Tersanesinde 65 bin metre kare boş alan var. Diğer kısmına da Sahil Güvenlik Komutanlığımızı getirdiğimizde onların da yer sorununu görmüş oluruz. Donanma Komutanlığına ait Karadeniz’deki tüm gemiler artık Sürmene’de demirleyecek. Donanma Komutanlığının Sürmene Yeniçam Tersanesine gelmesi ile birlikte tersanede iş yükü ve katma değer de artmış olacak.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.