Drone ile aranacak!

Çaykara’nın Ataköy Mahallesi’ne bağlı Hanırmak Yaylası’nda dört gün önce eşi Kemal İkinci’ye değirmene gideceğini söyleyerek evinden ayrılan Saniye İkinci’den günlerdir haber alınamıyor. AFAD Trabzon, AKUT, UMKE, SÜDAT, jandarmanın Saniye İkinci’yi arama çalışmaları dördüncü gününe girerken çalışmalar gece gündüz devam ediyor. 70 kişilik arama ordusu ve 2 özel eğitimli köpekle aranan Saniye İkinci’yi bulmak için tüm imkânlar seferber edilirken, yağmurun dinmesiyle birlikte drone yardımıyla da arama çalışmaları hız kazanacak. Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı başkanlığındaki arama kurtarma ekipleri dağ, taş, dere, tepe Saniye İkinci’yi arıyor.

DRONE İLE ARANACAK

AFAD Trabzon, AKUT, UMKE, SÜDAT, jandarmanın toplamda 70 kişi ve 2 özel eğitimli köpekle aradığı Saniye İkinci’yi arama çalışmalarına drone de katılacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AFAD Trabzon İl Müdürü Ömer Kıratlı, Saniye İkinci’yi arama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, İkinci’yi bulana kadar tüm imkânların seferber edildiğini söyledi.

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Kaybolan Saniye İkinci’nin bulunabilmesi için Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı başkanlığında Hanırmak Yaylası’nda Kriz Masası oluşturuldu. Gelişmeler dakika dakika değerlendiriliyor. Bir yandan teknik ekibin arama kurtarma faaliyetleri ile ilgili projeleri masaya yatırılırken bir yandan da bölgeyi iyi tanıyan tecrübeli yaylacılardan da görüş alınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.