Eren Bülbül'ün annesi kimleri suçladı?

Trabzon'un Maçka İlçesinde şehit düşen Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun kapı önünde değil askerde şehit olmak istediğini söyledi. Taziyeleri kabul eden Ayşe Bülbül, hırsızlık olayının ardından yaşananları anlattı. Hırsızlık olayının ardından oğlunun evin etrafındaki izleri fotoğrafını isteyen komutana gönderdiğini belirten Anne Ayşe Bülbül, “Çocuk fotoğrafları çekip komutana attı. Biz yaylaya gittik, Eren amcasına fındığı gitti” dedi.

Oğlunun hırsızlığın yapıldığı yere götürülmesinin ihmal olduğunu anlatan Ayşe Bülbül, “Eren’i oraya götürmek büyük hata. Tek isteğim çocuğumun oraya götürülme nedenini bulsunlar. Benim oğlum askerde şehit olmak isterdi, kapının önünde değil. Babası olsaydı bu iş böyle olmazdı. Cuma namazından sonra alıp götürmenin sonucunu istiyorum. Yetkililerden Eren’in oraya neden getirildiğini öğrenmek istiyorum. Bizim beslediğimizi mi düşündüler. Nasıl besleyecektim ben kadın olarak. Eşim ve çocuklarım yok. Besledim, niye duyurdum? Biz evimiz soyuldu, diye ihbarda bulunduk” diye konuştu. Ayşe Bülbül can güvenliği istedi.

Teröristlerin yakalanmasını isteyen Ayşe Bülbül, "Eren’e etrafı kollamasını söyledim. Bana, ‘Ben bir daha buraya gelemem, korkarım’ şeklinde cevap verdi. Ben dediğimde korkan çocuk, askerler dediğinde niye korkmadı. Kendimi suçlu hissediyorum. Amcasına bırakmayacaktım, yaylaya götürecektim” dedi.

Teröristin yakalanması halinde acısının dineceğini belirten Ayşe Bülbül, çocuklarının vurulmasından korktuğu için evine gidemediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.