KADINDAN KORKTU UZAKLAŞMA İSTEDİ

Trabzonlu O.K., eski sevgili evinin kapısını tekmeleyip tehdit edince, önce şikayet etti ardından mahkemeden uzaklaştırma talep etti. 

EVİNİ BASAN ESKİ SEVGİLİYİ ŞİKAYET ETTİ

Trabzonlu O.K., F.U. adlı kadına aşık oldu. İkili bir süre aşk yaşadı. F.U. ile aşk yaşayan O.K. ayrılma kararı aldı. Bu duruma sinirlenen F.U.,  sık sık O.K.’nın Kanuni Mahallesindeki evini basmaya başladı. F.U.’nun gece yarısı alkol alıp, evini bastığını ve kapılarını tekmelediğini ileri süren O.K., kapı önünde kendisine hakaret ettiğini söyledi. Tehdit ve hakaretlere dayanamayan O.K., F.U.’nun bu davranışları üzerine polis merkezine başvurarak, şikayetçi oldu.

KAPIMI TEKMELİYOR, HAKARET EDİYOR

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde çalıştığı öğrenilen O.K., ayrıldığı sevgilisi F.U.’nun polisi arayarak, evimde fuhuş yapıldığı yönünde asılsız ihbarlarda bulunduğu ileri sürdü. O.K., “Kendisiyle bir süre birliktelik yaşadık. Ayrıldıktan sonra geceleri içerek evime gelmeye başladı. Kapıyı açmayınca, kapıyı tekmeliyor, ‘Aç kapıyı o.. ç.. ‘ diye hakaretler ediyor. Bütün mahalleyi aya kaldırıyor. Kendisinden şikayetçiyim” diye konuştu. F.U. hakkında uzaklaştırma talebinde bulunan O.K.  şahit olarak site yöneticisinin adını verdi.

AİLE MAHKEMESİ UZAKLAŞTIRMA VERDİ

O.K.’nın yaptığı şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlatırken, aile mahkemesi ise koruma talebini değerlendirdi. Trabzon Aile Mahkemesi, F.U. adlı kadının bir ay süreyle O.K.’dan şiddet mağduruna yönelik, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürücü söz ve davranışlarda bir ay süreyle bulunmamasına karar verdi. Mahkeme kanunu ihlal edilmesi halinde hapis cezasının uygulamaya sokulacağını hükmetti. Bu arada olayla ilgili savcılık soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.